Vilgain Zahăr de cocos – îndulcitor natural cu o notă de caramel din flori de nucă de cocos culese manual
Vilgain Zahăr de cocos – îndulcitor natural cu o notă de caramel din flori de nucă de cocos culese manual
Vilgain Zahăr de nucă de cocos - zahăr cu un ușor gust de caramel
Vilgain Zahărul din nucă de cocos este o alternativă la zahărul alb obișnuit și vă va surprinde cu siguranță cu gustul său delicios, cu o notă de caramel. Este obținut manual, prin recoltarea nectarului din florile palmierilor de cocos din Indonezia. Acesta este apoi fiert pentru a produce caramel, care este zdrobit în mici cristale maro.
Ideal pentru aromatizarea mâncărurilor
Utilizarea sa este aceeași ca și în cazul zahărului convențional. Este potrivit pentru a coace diverse deserturi, clătite sau presărat pe terciul de dimineață.
Vilgain Zahăr de cocos în puncte:
- zahăr din nucă de cocos de înaltă calitate cu gust de caramel.
- alternativă la zahărul alb din sfeclă de zahăr
- Ideal pentru aromatizarea mâncărurilor
- cules manual
Ingrediente
100% zahăr din nucă de cocos(Cocos nucifera).
Țara de origine: Indonezia
Avertizare aalergici: poate conține cereale cu gluten, lapte, arahide, nuci.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1632 kJ / 390 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 96 g |
- din care zaharuri | 96 g |
Proteine | 1,4 g |
Sare | 0,14 g |
Fier | 2,5 mg (18 % RHP*) |
Calciu | 259 mg (32 % RHP) |
*RHP - Valoarea de referință a aportului pentru un adult mediu (8400 kJ / 2000 kcal).
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, la o temperatură maximă de 25 ºC.
- Nu expuneți la lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.