Vilgain Unt de caju ⁠–⁠ 350 g ⁠–⁠ unt de nuci 100% prăjit în aer cald, fără adaos de zahăr sau sare

Vilgain Unt de caju ⁠–⁠ 350 g ⁠–⁠ unt de nuci 100% prăjit în aer cald, fără adaos de zahăr sau sare

Vilgain Unt de caju - 100% unt de caju cu grăsimi de înaltă calitate

Untul de caju Vilgain se mândrește cu cea mai mare puritate a ingredientelor - conține numai caju prăjit la aer cald, fără ingrediente adăugate inutil, cum ar fi zahăr, sare, îndulcitori, conservanți, arome sau coloranți. Conține doar zaharuri naturale.

Este o sursă de grăsimi nesaturate de înaltă calitate, proteine vegetale, vitamine, antioxidanți și minerale - menţionăm magneziul, zincul și cupru , Nu în ultimul rând, conține și fibre, care reglează activitatea intestinală.

Și unde puteți încorpora efectiv untul de caju? Datorită gustului său natural dulce, este perfect pentru aromatizarea deserturilor dulci, în clătite , pentru garnisirea și aromatizarea terciurilor, în smoothie‑uri, dar şi pentru poftă. Untul vă va aromatiza mâncarea și, în același timp, va completa grăsimi de calitate.

Vilgain Unt de caju în puncte:

  • Unt de caju 100%.
  • Fără adaos de zahăr sau sare
  • cu grăsimi de înaltă calitate, proteine și fibre
  • O gamă largă de utilizări în bucătărie

Ingrediente

Caju 100%.

Origine caju: Vietnam.

Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de nuci, arahide, lapte și cereale cu gluten.

Tabele calorice

100 g33 g
Valoare energetică2402 kJ / 574 kcal793 kJ / 189 kcal
Grăsimi46 g15,2 g
- din care acizi grași saturați9 g3 g
Carbohidrați33 g10,9 g
- din care zaharuri5 g1,7 g
Fibre3,3 g1,1 g
Proteine15 g5 g
Sare0 g0 g
Ambalaj: 350 g
Dozaj: 33 g (2 lingurițe)
Doze în pachet: 10 
Ambalaj: 350 g
Dozaj: 33 g (2 lingurițe)
Doze în pachet: 10 

Recomandările producătorului

  • Poate fi consumat în orice moment al zilei.
  • Potrivit pentru consumul direct, poate fi folosit și ca ingredient în gătit.

Aviz

  • Alimente.
  • Conține zaharuri prezente în mod natural.
  • Protejați de lumina directă a soarelui și de îngheț.
  • A se păstra într‑un loc uscat.
  • A se utiliza în termen de 2 luni de la deschidere.
  • La suprafața amestecului se poate produce o separare a uleiului, așa că amestecați bine înainte de consum.
  • Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
292 evaluări

Este bunătate

Nu este deloc moale și frumos suplă, am găsit-o rigidă și nu este deloc moale

Gust excelent, delicat

Unt cu gust bun, ingrediente bune. Doar că este foarte gros, iar eu îl păstrez la temperatura camerei. Dar data viitoare voi ajunge din nou la migdale, sunt obișnuit cu o consistență mai subțire, care este mai ușor de decorat terciul cu. :)

4
întrebări cu răspuns
Bună ziua, aș dori să știu dacă prăjirea nucilor, fie căju, migdale sau alune, nu distruge substanțele sănătoase?Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua, vă rog, există vreo diferență de gust între untul de caju neted organic și acesta? Aș vrea un borcan mai mare, dar l-am gustat doar pe cel bio și îl vreau din nou :)
Bună ziua, pot să vă întreb dacă untul de arahide se poate strica după data de expirare? Este importantă data de expirare?
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile dumneavoastră. Am făcut o comandă mare de unturi acum câteva zile. Totuși, deși în vilayetă se vorbea adesea de caju în combinație cu alte tipuri de nuci și toate aromele cumpărate sunt excelente, aș vrea totuși să adaug untul de caju pur, unde, logic, caju iese mai mult în evidență. Totuși, ezit între vilgain cashew cashew crunchy și lifelike cashew - mă deranjează consistența unturilor lifelike (pe care le am acasă) care sunt mai mult curgătoare (cred că adaugă ulei) deși bune, la caju aș prefera acea consistență cremoasă și groasă - ideal ar fi untul de caju de la gymbeam, care este absolut de top, însă nu îl oferiți aici și trebuie să îmi termin comanda aici. Deci care dintre aceste 2 sau chiar dacă există posibilitatea altor unturi de caju pur îmi recomandați? Consistența vie sau vilgain? Vă mulțumesc pentru sfaturile dumneavoastră :-)