Vilgain Unt de cacao BIO – pentru prepararea ciocolatei BIO de casă și pentru băi cosmetice parfumate.
Vilgain Unt de cacao BIO - unt natural pentru prepararea ciocolatei și îngrijirea pielii
Vilgain Untul de cacao este o grăsime vegetală nerafinată, cu o aromă bogată de cacao și o culoare cremoasă deschisă.
Procesare delicată pentru o aromă intensă
Boabele de cacao sunt mai întâi fermentate și apoi prăjite cu grijă. Odată prăjite, acestea sunt curățate de pieliță și măcinate fin cu ajutorul pietrelor de granit pentru a forma o masă de cacao din care se degresează apoi untul de cacao rezultat.
Acesta ne răsfață nu numai pielea, ci și simțurile
Untul poate fi folosit pentru fabricarea ciocolatei, dar este, de asemenea, foarte potrivit pentru sotare, prăjire și coacere. Datorită punctului său de fum relativ ridicat, nu arde. Marele său avantaj este că nu domină aromele celorlalte ingrediente și chiar le ajută să iasă în evidență.
Cu toate acestea, poate fi folosit și în produsele cosmetice. Untul de cacao are proprietăți excelente de vindecare și regenerare, favorizează elasticitatea pielii și ajută la prevenirea vergeturilor. Este folosit pentru a înmuia și calma pielea uscată, pentru a calma pielea iritată și pentru a trata pielea corodată de pe coate și călcâie.
Vilgain Unt de cacao BIO în puncte:
- Grăsime vegetală nerafinată
- parfum de cacao și culoare cremoasă
- potrivit pentru fabricarea ciocolatei, coacere, prăjire
- utilizat și pentru îngrijirea pielii sau pentru produse cosmetice
- proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și antioxidante
100 g | |
Valoare energetică | 3766 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
- din care saturate | 59,7 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,01 g |
Ingrediente
Unt de cacao organic 100%.
Țara de origine: Republica Dominicană.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într-un loc uscat și întunecat până la 25 °C, ferit de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.