Vilgain Afine liofilizate - afine mari și crocante, pline de antioxidanți și fibre
Vilgain Afine liofilizate pot îmbunătăți orice fel de mâncare dulce sau desert atât prin aromă, cât și prin încărcătura de vitamine care nu sunt distruse prin liofilizare. În același timp, vă garantăm că nu veți găsi în ambalaj decât afine pure, fără niciun fel de aditivi.
Congelarea păstrează aroma, gustul și conținutul de vitamine și minerale
Cum funcționează de fapt acest proces de liofilizare? Afinele sau alte fructe (chiar și legumele) sunt expuse la temperaturi ridicate de congelare și apoi sunt uscate lent în vid, eliminând complet apa. Prin acest proces, fructele își recapătă lejeritatea tipică și își păstrează culoarea, aroma și gustul. În plus, fructele sunt pline de vitamine, care se păstrează ca și cum ar fi proaspete, deoarece nu sunt afectate de căldură. Afinele sunt o sursă de vitamina K și mangan. De asemenea, conțin o serie de alte substanțe benefice, cum ar fi vitaminele C și E, vitaminele B, cupru și potasiu în cantități mai mici.
Adăugaţi la terciuri, iaurt, musli, decorează deserturi sau înlocuiesc fructele proaspete? Fructele Lyo le pot face pe toate!
Puteți folosi fructe liofilizate oriunde folosiți fructe proaspete. Le puteți folosi pentru a decora și aromatiza terciul, iaurtul, musli cu lapte sau smoothie‑uri. Este, de asemenea, foarte popular pentru patiseri, deoarece face decorarea deserturilor simplă și eficientă. Afinele liofilizate mai au o proprietate perfectă - odată ce le înmuiați în apă, acestea se vor umfla din nou și își vor recăpăta dimensiunea și textura inițială, fiind imposibil de distins de fructele proaspete clasice.
Vilgain Afinele liofilizate în puncte:
- Afine canadiene liofilizate.
- păstrarea culorii, aromei și gustului
- O sursă excelentă de vitamine și minerale
- pentru aromatizarea terciului, iaurtului, musli‑ului sau smoothie‑urilor
- pot fi folosite ca un fruct proaspăt clasic