Vilgain Oatwhey – 1000 g – shake cremos, delicios, îndulcit cu stevia, bogat în proteine de calitate și carbohidrați complecși.
Shake îndulcit natural
cu o compoziție echilibrată
Vilgain Oatwhey este o băutură de ovăz plină de proteine de calitate dintro sursă cu absorbție rapidă - zerul. Este cremoasă, dulce și o puteți dilua după preferințe, consistența depinde de dumneavoastră.
50% conținut de ovăz integral hidrolizat
Baza este făina integrală de ovăz hidrolizată până la obținerea unei pulberi foarte fine, cu solubilitate superioară, care reprezintă aproximativ 50% din conținutul total. Vă umple foarte bine și vă oferă în același timp o doză bună de energie.
30% proteine din zer cu absorbție excelentă
Proteinele din zer au o biodisponibilitate la fel de excelentă ca și carnea, ceea ce le plasează în partea superioară a intervalului de disponibilitate pentru organismul uman. Are o digestibilitate excelentă și conține o proporție ridicată de aminoacizi esențiali importanți pentru stimularea creșterii și recuperării musculare.
Calitatea proteinelor (DIAAS*) %.
Concentrat de proteine din zer
Izolat proteic de soia
Concentrat de proteine din orez
*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.
În loc de sucraloză, îndulcitor natural
din frunze de stevia
Din planta stevia se obține un îndulcitor natural care conține glicozide steviolice. Acestea sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul și, spre deosebire de maltodextrină sau de alți îndulcitori naturali, nu cresc nivelul de zahăr din sânge.
De ce proteinele noastre nu conțin sucraloză?
Sucraloza este cel mai frecvent utilizat îndulcitor în băuturile pe bază de carbohidrați și proteine. Cu toate acestea, au existat mai multe studii recente care indică posibile efecte negative asupra organismului uman, așa că am optat pentru această alternativă mai sigură.
✔️ Steviol‑glicozide | ❌ Sucraloză | |
Siguranţă | Nici un efect asupra rezistenței la insulină | Posibil efect negativ asupra rezistenței la insulină |
Origine | Origine naturală | Origine sintetică |
Dulceață | Dulceață medie | Dulceață ridicată |
Microbiom | Nu afectează negativ microbiomul | Posibil efect negativ asupra microbiomului |
Gustare super rapidă după antrenament
Oatwhey al nostru combină carbohidrații complecși și proteine pentru a crea o băutură sportivă naturală care susține creșterea și recuperarea musculară. O puteți folosi de mai multe ori în timpul zilei, ca o gustare rapidă care vă umple în mod fiabil sau ca o reaprovizionare completă cu nutrienți după antrenament.
Dozaj: 100 g
Doze în pachet: 10
Dozaj: 100 g
Doze în pachet: 10
Dozaj: 100 g
Doze în pachet: 10
Dozaj: 100 g
Doze în pachet: 10
100 g | |
Valoare energetică | 1626 kJ / 385 kcal |
Grăsimi | 5,9 g |
- din care saturate | 0,8 g |
Carbohidrați | 50,1 g |
- din care zaharuri | 12,3 g |
Fibre | 5,2 g |
Proteine | 30,2 g |
Sare | 0,4 g |
100 g | |
Valoare energetică | 1577 kJ / 373 kcal |
Grăsimi | 5,7 g |
- din care saturate | 0,8 g |
Carbohidrați | 49,8 g |
- din care zaharuri | 12,3 g |
Fibre | 4,7 g |
Proteine | 28,3 g |
Sare | 0,3 g |
100 g | |
Valoare energetică | 1653 kJ / 392 kcal |
Grăsimi | 6,7 g |
- din care saturate | 0,7 g |
Carbohidrați | 49,1 g |
- din care zaharuri | 11,6 g |
Fibre | 6,8 g |
Proteine | 30,5 g |
Sare | 0,4 g |
100 g | |
Valoare energetică | 1650 kJ / 391 kcal |
Grăsimi | 5,9 g |
- din care saturate | 0,8 g |
Carbohidrați | 51,1 g |
- din care zaharuri | 12 g |
Fibre | 4,8 g |
Proteine | 30,8 g |
Sare | 0,4 g |
Ingrediente
Făină de ovăz integrală fără gluten hidrolizată* 59%, concentrat de proteine din zer instanțiat(lapte) 34,42%, inulină, aromă naturală, vanilie măcinată 0,5%, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă și cereale cu gluten.
Ingrediente
Făină integrală de ovăz hidrolizată fără gluten* 57,9%, concentrat de proteine din zer(lapte) 33%, pudră de cacao 4%, inulină, aromă naturală, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă și cereale cu gluten.
Ingrediente
Făină integrală de ovăz hidrolizată fără gluten* 55,98 %, concentrat de proteine din zer(lapte) 33,5 %, inulină, lapte praf integral*, agent de îngroșare: gumă de guar, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Poate conține urme de arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă și cereale cu gluten.
Ingrediente
Făină de ovăz integrală fără gluten hidrolizată* 57,92%, concentrat de proteine din zer instanțiat(lapte) 35%, inulină, pudră de căpșuni liofilizată 3%, aromă naturală, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă și cereale care conțin gluten.
Recomandările producătorului
- Se amestecă 100 g de pulbere în 300 ml de apă.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.