Vilgain Ketchup BIO – din roșii ecologice și cu un conținut mic de zahăr
Alții cumpără împreună
Vilgain BIO ketchup - ketchup cu un conținut mai mic de zahăr cu un dozator practic
Vilgain Ketchup, un sos popular obținut din roșii ecologice coapte la soare. Ca urmare, se mândrește cu o aromă de roșii mult mai plină și mai intensă. Vă puteți baza pe o formulă pură de numai 5 ingrediente naturale, fără aditivi inutili.
Peste un kilogram de roșii în fiecare pachet
Ingredientul principal este piureul de roșii de calitate, care are o proporție foarte mare de roșii proaspete - 220 g de roșii la 100 g. Ketchupul are, de asemenea, un conținut de zahăr cu aproximativ 40% mai mic decât ketchupul convențional din magazin (13 g de zahăr/100 g de ketchup față de 24 g de zahăr/100 g de ketchup standard). Se prezintă într‑o sticlă de plastic cu un dozator la îndemână.
Vilgain Ketchup BIO în puncte:
- compoziție pură realizată din ingrediente organice.
- peste 1 kg de roșii proaspete și coapte în fiecare ambalaj
- conținut mai mic de zahăr decât ketchupul convențional
- dozare practică
100 g | |
Valoare energetică | 454 kJ / 107 kcal |
Grăsimi | 0,2 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 24,2 g |
- din care zaharuri | 13 g |
Proteine | 1,9 g |
Sare | 2,5 g |
Ingrediente
Piure de roșii* (220 g roșii în 100 g), apă, zahăr*, oțet*, amidon de porumb*, sare de mare.
*provenită din agricultura ecologică.
Aviz
- Alimente, cu zahăr.
- A se păstra la temperatura camerei.
- După deschidere, se păstrează la frigider până la 10 °C și se consumă în termen de 3 luni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.