Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – zahăr minim, 20 g de proteine per porție, îndulcit cu stevia cu conținut scăzut de calorii, textură fină și pufoasă
Îndulcit cu îndulcitor non‑caloric
din stevia
Planta de stevia produce un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Acestea sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul și nu afectează nivelul de zahăr din sânge. Îndulcirea este lipsită de compuși periculoși. Veți găsi doar stevia, care este în general considerată o substanță sigură de origine naturală.
Desert de proteine pufos ca o gustare nutritivă
Tortul Mug cake poate fi savurat ca mic dejun sau gustare rapidă, dar echilibrată, în orice moment al zilei sau ca desert sățios după prânz. Dar vei fi întotdeauna sigur că te vei bucura de un răsfăț regal, obținând în același timp tot ce are mai bun natura de oferit.
Ingrediente
Alune (cremă dearahide (pudră de smântână, integrală) 30,8%, făină de ovăz fără gluten 20,2%, făină de migdale, proteine din lapte 12%, lapte de cocos pudră*, inulină, praf de creștere* (amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), aromă naturală, scorțișoară măcinată, sare de mare, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Calitatea ingredientelor
- 2x fine, în regulă
- 1x cu excepții în rest relativ ok
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale care conțin gluten și alte fructe cu coajă lemnoasă.
Ingrediente
Proteine din lapte 24,5%, făină de ovăz fără gluten 23%, făină de migdale, lapte praf de cocos*, ciocolată albă(unt de cacao, fibre de cicoare, lapte praf lapte lapte integral, fibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea‑soarelui, extract natural de vanilie), inulină, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), vanilie măcinată 1,6 %, smântână praf (lapte), arome naturale, sare de mare, colorant: betacaroten, îndulcitor: glicozide de steviol.
*Provine din agricultura ecologică.
Calitatea ingredientelor
- 1x fine, în regulă
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten, arahideși alte nuci.
Tabele calorice
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1898 kJ / 454 kcal | 1329 kJ / 318 kcal |
Grăsimi | 22 g | 15 g |
- din care acizi grași saturați | 8,7 g | 6,1 g |
Carbohidrați | 31 g | 22 g |
- din care zaharuri | 4,9 g | 3,5 g |
Fibre | 11 g | 7,4 g |
Proteine | 28 g | 20 g |
Sare | 1,05 g | 0,74 g |
Tabele calorice
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Grăsimi | 23 g | 16 g |
- din care acizi grași saturați | 5,5 g | 3,9 g |
Carbohidrați | 28 g | 20 g |
- din care zaharuri | 4,6 g | 3,2 g |
Fibre | 13 g | 9,3 g |
Proteine | 29 g | 20 g |
Sare | 0,89 g | 0,62 g |
Dozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
Dozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
Recomandările producătorului
- Se cântărește o porție de 70 g într‑o cană de 350‑400 ml și se toarnă 70 ml de apă rece.
- Se recomandă folosirea unor căni mai mari, cănile clasice de 250 ml pot vărsa conținutul din cană.
- Amestecați bine și lăsați să stea timp de 1‑2 minute.
- Pentru o prăjitură și mai fină, adăugați puțin unt sau ulei de cocos în aluat.
- Se introduce apoi în cuptorul cu microunde la 600W timp de 2,5‑3 minute (verificați după 2 minute și lăsați să se termine dacă este necesar).
- Nu acoperiți cu un capac de plastic în cuptorul cu microunde.
- Mug cake poate fi răsturnat din formă sau mâncat direct din cană.
Avrtizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.