Vilgain Aluat de pizza americană din speltă BIO ⁠–⁠ pentru prepararea pizzei de casă în stil american, aluat din speltă, mai pufos și mai consistent, doar 7 ingrediente naturale din Italia

Vilgain Aluat de pizza americană din speltă BIO ⁠–⁠ pentru prepararea pizzei de casă în stil american, aluat din speltă, mai pufos și mai consistent, doar 7 ingrediente naturale din Italia

Aluat de pizza cu spelta foarte pufos, direct din Italia

Nimic nu se compară cu mirosul de pizza proaspăt coaptă direct din cuptor. De aceea, am adăugat încă un membru la familia noastră Vilgain Pizza Base. Noua rețetă face ca aluatul să fie mai gros și mai bogat, așa că, dacă vă plac pizzele mai pline, în stil american, cu margini crocante,
este versiunea potrivită pentru dvs.

Pregătire rapidă
în 10 minute chiar și cu coacere

Pregătirea unei cine echilibrate nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți totul la 220 °C timp de 7 - 8 minute.

Desfaci ambalajul

Adăugați ceea ce doriți

- 3 min -

Coaceți în cuptor la 220 °C

- 7 min.

Ați terminat.

- 10 min -

Formulă specială cu o formulă ultra pură și simplă

Baza constă doar din câteva ingrediente naturale selectate, fără conservanți, coloranți și arome, pentru a obține cel mai bun gust și cea mai bună valoare nutritivă.

Extra virgin Ulei de măsline
Pentru un gust mai bun și o moliciune plăcută a aluatului

Amestec de făină integrală
și
 făină fină de grâu
Asigură gust și  textură autentice

Drojdie cu spelta
maiaua
Aceasta va face aluatul mai pufos, oferind o textură mai aerisită și mai moale.

Super moale, ușor crocantă pe margine

În timpul producției, punem un accent maxim pe alegerea tipurilor de făină, care trebuie să asigure o bună creștere a aluatului, crocant și gust. Rezultatul este extra moale, marginile plăcut crocante, iar lățimea aluatului poate prelua o porție bună de ingrediente, în funcție de gustul dumneavoastră.

Prin ce se deosebește spelta de grâu?

Nu există nicio afirmație directă conform căreia spelta ar fi mult mai bună decât grâul. Ambele cereale au propriile lor caracteristici unice și oferă beneficii diferite.

Din punct de vedere al macro și micronutrienților, este considerat a fi mai bogat

Pentru o parte a populației este mai ușor de digerat

Are un gust caracteristic de nucă și ușor dulce.

Cultivarea mai puțin intensivă duce la o agricultură mai durabilă

Ingrediente ideale pentru o dietă variată și echilibrată

Arată mai multe 3

Comparați Bazele de pizza Vilgain

Vilgain Aluat de pizza Vilgain Aluat pentru pizza grande Vilgain Pizza Crust Vilgain Aluat de pizza fără gluten
Dimensiune
Dimensiune
Dimensiune
Dimensiune
Diametru 25 cm Diametru 32 cm Diametru 30 cm Diametru 30 cm
Structura
Structura
Structura
Structura
Mai subțire și crocantă Mai pufoasă, moale în interior și crocantă la exterior O textură mai pufoasă, moale, ușor crocantă pe margini Mai subțire și crocantă
Făină utilizată
Făină utilizată
Făină utilizată
Făină utilizată
Grâu și semolă Grâu, soia și orez Speltă integrală și speltă fină Grâu fără gluten, hrișcă și porumb
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire standard Dospire lungă și lentă Dospire lungă și lentă Dospire lungă și lentă
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
Mecanic Manuală Utilaj Manuală
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Cuptor electric Cuptor pe lemne Cuptor electric Cuptor electric
Cumpără Cumpără Cumpără Cumpără
Ambalaj: 300 g (2 x 150 g)
100 g
150 g (1 felie)
Valoare energetică
1069 kJ / 251 kcal1604 kJ / 377 kcal
Grăsimi
3,9 g5,9 g
- din care acizi grași saturați
0,5 g0,8 g
Carbohidrați
44 g66 g
- din care zaharuri
0,5 g0,8 g
Fibre
6,5 g9,8 g
Proteine
9,5 g14,3 g
Sare
1,30 g1,95 g

Ingrediente

Făină integrală de spelta* 30%, făină de spelta* 30%, apă, drojdie, ulei de măsline extravirgin* 1,3%, sare, drojdie de spelta*.

*provenit din agricultura ecologică.

Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de soia și muștar.

Recomandările producătorului

  • Preîncălziți cuptorul la 220°C.
  • Coaceți pe hârtie de copt timp de 7 - 8 minute.
  • Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptorul dvs. și de ingredientele pe care le alegeți pentru pizza.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • Ambalat într-o atmosferă protectoare.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
37 evaluări

Ingrediente excelente, perfecte pentru o cină rapidă 🍕.

Un aluat puțin mai gros, dar bun

Ne place și folosim această foaie de pizza de când a apărut. Este important pentru mine că este organică și că nu are ulei vegetal rău în ea. De asemenea, are un gust și o calitate foarte bună a aluatului. Cel mai bun dintre toate, nu se umflă deloc! Aluatul de spelta a fost întotdeauna un mare favorit al meu. :)

Aluatul este excelent, îl recomand cu siguranță

1
întrebare cu răspuns
Bună ziua, acest aluat este un nou înlocuitor și acest vechi nu va mai fi de vânzare? https://aktin.cz/vilgain-spaldove-testo-na-pizzu-bio Mie nu-mi place gustul acestui aluat american în comparație cu cel vechi :(