Vilgain x Andy Seamless Ribbed Legging

4
23 evaluări
Mărime
6 evaluare
Prea mic
Perfect
Prea mare

Foarte confortabil și bine purtat

Sunt frumoase, puternice și își păstrează forma. În mod normal port S, am comandat jambierele M/L (164 cm, 50 kg).

Sunt un pic prea strâmte pentru mine, dar în rest sunt foarte frumoase.

Sunt o mărime S și totuși mărimea S / M este total strâmtă pe mine și sunt într-adevăr foarte strâmte, dar materialul și manopera sunt 1

Din punct de vedere al designului, sunt foarte frumoase, dar aș aprecia cu adevărat mai multe dimensiuni. În mod normal port mărimea M/L, din păcate aceștia sunt atât de strâmți, nu fac deloc o siluetă frumoasă și sunt atât de scurți. Dacă ar exista o șansă, le-aș schimba imediat pentru o mărime mai mare. Cred că adăugarea a 1-2 mărimi ar rezolva problema.

croiala nu mi se potrivește deloc, silueta nu arată bine în ele, nu se formează

Frumoasă culoare și tăietură 💜 Mă simt ca și cum # 1 # îmbrăcămintea sportivă obișnuia să fie făcută din materiale de o calitate mai bună

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: XS/S

Materialul este subțire și transparent, după câteva purtări, cusăturile au început să se desprindă la cusături. Destul de dezamăgitor, mi-a plăcut teribil de mult culoarea, dar calitatea lipsește.

Bună ziua Sofia, vă mulțumim pentru comentariile dumneavoastră. V-am trimis un e-mail pentru a verifica împreună jambierele. Vă doresc o zi bună

Așteptam cu nerăbdare noua colecție, dar în ceea ce privește calitatea, mi se pare mult mai proastă decât cea anterioară. Materialul este mai subțire, nici pe departe la fel de confortabil pe piele atunci când transpiri abundent, iar instantaneu suge, atât sutienul sub brațe, cât și pantalonii între picioare și pe coapse, iar mărimea generală este și ea mai mică decât în colecția anterioară.

Bună Veronika, vă mulțumim pentru feedback. Ne pare rău că produsele nu sunt pe placul dumneavoastră. Ne gândim cu atenție la alegerea materialelor pentru a ne asigura că produsul este confortabil de purtat chiar și în timpul activităților sportive. Cu toate acestea, înțelegem, de asemenea, că fiecare client are propriile preferințe și nevoi, iar produsele noastre s-ar putea să nu se potrivească tuturor. V-am trimis un mesaj în e-mailul dvs. pentru a putea rezolva situația împreună. Vă doresc o zi bună :)

Wow, mi-au plăcut imediat jambierele. Culoare frumoasă, material frumos și minunat pentru a lucra în. Se potrivesc frumos pe corp și au o talie înaltă frumoasă care nu ciupește.