Vilgain Unt de migdale din nuci germinate, BIO

4,3
49 evaluări

Nu voi mai cumpăra acest unt, gustul este amar. De când am mâncat unt de migdale, întotdeauna a fost dulce, dar acesta este necomestibil.

Bună Katherine, untul este făcut din migdale Valencia 100% activate, care sunt unele dintre cele mai bune migdale de calitate de pe piață. Gustul untului de migdale activat este foarte specific și diferit de cel al untului de migdale obișnuit. Vă doresc o zi bună,

Se simte o notă de marțipan ca o notă finală de aromă catifelată. Pentru mine, este o bombă. Nu simt deloc amărăciune în borcanul pe care l-am comandat. Textura este puternic cremoasă. Poate că amărăciunea este o problemă a unui lot inferior de nuci? Sau gustul individual la fiecare persoană. Am mai comandat încă 5 borcane la promoția de 15%. Recomand

Fină, suplă, nu se separă, foarte bună. Comparativ cu alți unturi de migdale 100% este un fir de păr mai amar, dar nu contează. Îl recomand.

Consistență foarte lichidă.

Consistență bună, dar migdalele au fost foarte amare în untul meu. Din păcate necomestibil pentru noi 😕.

Este nebunește de bună. Inscripția de pe capac, care subliniază exact acest lucru /"Ușor de deschis, greu de închis"/ este absolut exactă. Nu te poți opri din mâncat. Cel mai bun unt de nuci pe care l-am mâncat vreodată.

Cel mai bun unt de migdale pe care l-am gustat vreodată. O consistență cremoasă uimitoare și un gust dulce de marțipan.

Am mâncat-o de două ori și de fiecare dată e amară. Consistența este uimitoare, dar nu-mi place gustul, s-a pierdut la coacere.

M-am așteptat la altceva după ce am citit recenziile. Pur și simplu are un gust extrem de amar pentru mine :(

Dacă există un unt perfect, acela este acesta, făcut din nuci activate. N-o să simțiți gustul, nici nu știți.