4
întrebări cu răspuns
Bună ziua, aș dori să știu dacă prăjirea nucilor, fie căju, migdale sau alune, nu distruge substanțele sănătoase?Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua, vă rog, există vreo diferență de gust între untul de caju neted organic și acesta? Aș vrea un borcan mai mare, dar l-am gustat doar pe cel bio și îl vreau din nou :)
Bună ziua, pot să vă întreb dacă untul de arahide se poate strica după data de expirare? Este importantă data de expirare?
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile dumneavoastră. Am făcut o comandă mare de unturi acum câteva zile. Totuși, deși în vilayetă se vorbea adesea de caju în combinație cu alte tipuri de nuci și toate aromele cumpărate sunt excelente, aș vrea totuși să adaug untul de caju pur, unde, logic, caju iese mai mult în evidență. Totuși, ezit între vilgain cashew cashew crunchy și lifelike cashew - mă deranjează consistența unturilor lifelike (pe care le am acasă) care sunt mai mult curgătoare (cred că adaugă ulei) deși bune, la caju aș prefera acea consistență cremoasă și groasă - ideal ar fi untul de caju de la gymbeam, care este absolut de top, însă nu îl oferiți aici și trebuie să îmi termin comanda aici. Deci care dintre aceste 2 sau chiar dacă există posibilitatea altor unturi de caju pur îmi recomandați? Consistența vie sau vilgain? Vă mulțumesc pentru sfaturile dumneavoastră :-)