Vilgain Terci proteic instant de ovăz cu conținut scăzut de zahăr

4,6
80 evaluări

Îmi place ciocolata, așa că acest lucru este un câștig pentru mine, când nu mă trezesc dimineața, nu este nimic mai rapid decât turnarea terciului super aromat cu apă caldă și acoperirea cu fructe și adăugarea doar a unei linguri de unt de arahide și aveți un mic dejun de super calitate și echilibrat care vă va menține plin pentru întreaga dimineață:)

Am comandat aromă de cremă de vanilie. Nu am fost prea încântat de aromă, de fapt, nici nu mi-a plăcut atât de mult. Am fost destul de dezamăgită.

Compoziția este grozavă, din punct de vedere gustativ am ca întotdeauna o problemă cu stevia, totul cu ea este întotdeauna prea îndulcit și are doar acel gust tipic, altfel ar fi fost grozav dacă ar fi fost îndulcit doar cu chek-sirup.

Bine că am comandat doar un pachet 🙈. Nu am observat "stevia" acolo. Nu am încercat UATIM, aștept mâine, dar mi se pare un aftertaste teribil cu toți îndulcitorii ăia. Și tinde să fie prea îndulcit. Nu înțeleg de ce l-au pus acolo în primul rând. Puțină miere uscată sau sirop de agave ar fi de ajuns, sau nimic.

Minunat de dulce

Toate variantele sunt prea dulci pentru mine, în plus îmi provoacă dureri de stomac foarte neplăcute. 🤷‍♀️ Regret că am comandat imediat toate aromele, acum mi-au rămas trei pachete aproape pline.

Durerile de stomac se datorează probabil fibrelor de cicoare. Orice conține cicoare este moarte pentru mine. :-D
Bună Luci, ne pare rău să auzim că terciul nu ți s-a potrivit :( Este posibil să fi dezvoltat o intoleranță sau o alergie, așa că îți recomandăm să nu continui să consumi terciul și eventual să consulți medicul. Ne puteți returna pachetul nedeschis urmând procedura de aici: https://aktin.cz/vilgain-beef-stripe/25-g-44755. Vă doresc o zi bună

Grozav pentru un mic dejun rapid și are gust de Crăciun. Am amestecat-o cu brânză de vaci, așa că a fost dulce la fix și vă va umple pentru o lungă perioadă de timp Îl voi comanda din nou cu siguranță

Nu prea mult pentru mine, amestecul pentru napolitane și livadă este mai bun cu mult. Are un gust îngrozitor de artificial, dar poate că e vorba de aromă. Nu voi mai cumpăra

Terciul cu aromă de vanilie și nucă de caju este absolut senzațional. Este umed și de lungă durată. Pentru micul dejun, este absolut divin!

Excelent😍

Gustul este bun, dar nu s-a îngroșat nici măcar o dată, plus că iese cam 1 kese de nuci pe bol, ceea ce este o senzație destul de ciudată...pentru mine mai bine decât obișnuitele fulgi de ovăz de 1minut.