Vilgain somon + ton + sardine in suc propriu – bucăți super suculente de carne de pește, bogate în omega‑3, bogate în proteine, potrivite pentru consum imediat
Vilgain somon + ton + sardine in suc propriu – bucăți super suculente de carne de pește, bogate în omega‑3, bogate în proteine, potrivite pentru consum imediat
Vilgain Sardine în suc propriu - un pește popular cu un conținut ridicat de grăsimi de calitate
Sardinele, un pește popular cu o culoare argintie tipică și o pulpă ușor rozalie. Acestea sunt una dintre cele mai bogate surse de acizi grași omega‑3, astfel încât într‑o singură conservă obțineți de patru până la cinci ori aportul zilnic de bază recomandat de OMS de EPA și DHA.
Aportul lor susține buna funcționare a inimii, care se obține prin consumarea a 250 mg de EPA+DHA pe zi. De asemenea, DHA menține sănătatea ochilor și buna funcționare a creierului, inclusiv capacitatea de concentrare, învățare, memorare și gândire; acest efect benefic se obține prin consumul a 250 mg de DHA pe zi.
Grăsimile sănătoase EPA și DHA vor fi apreciate de gravide și mamele care alăptează. Acest lucru se datorează faptului că ele contribuie la dezvoltarea sănătoasă a ochilor și creierului fetușilor și bebelușilor alăptați.
Vilgain File de ton alb în ulei bio de măsline extravirgin - cel mai bun din pescuitul marin, cu o textură delicată și suplă
Carnea din spatele tonului alb = o carne de pește care se caracterizează printr‑un gust mai pronunțat comparativ cu alte părți ale peștelui și se topește în gură. Vilgain Ton este de asemenea scăldat în ulei de măsline extravirgin, are un gust extra suculent și o textură fermă și musculoasă.
Gustul delicat și ușor dulce al peștelui este completat de uleiul de măsline extravirgin și este puțin mai suplu decât tonul în suc propriu.
Acizii grași omega‑3, pe care tonul îi are din abundență, ocupă primul loc. Aceștia au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și pot ajuta la menținerea nivelului normal de colesterol. De asemenea, este o sursă perfectă de proteine complete, potasiu, vitamina B6 sau vitamina B12.
În borcanul practic veți găsi doar carne de pește, ulei de măsline și un vârf de cuțit de sare. Fără alte ingrediente care nu ar trebui să fie acolo, cum ar fi conservanții artificiali. Încercați tonul cu sos teriyaki și orez, într‑o salată cu roșii cherry și rucola, sau înlocuiți‑l cu carne de vită tocată într‑un burger de pește .
Vilgain Ton în suc propriu - pește suculent din marea liberă
Vilgain Ton în suc propriu provine din marea liberă și este apoi prelucrat într‑o fermă portugheză de familie, cu o tradiție care datează din 1928.
În pachet veți găsi bucăți suculente de ton, apă și sare, nimic mai mult.În plus, ferma se bazează pe procesarea manuală a cărnii și durabilitatea pescuitului.
Tonul oferă organismului tău o doză bună de proteine de calitate și omega‑3. Toate acestea cu un conținut minim de grăsimi și fără carbohidrați. Acest lucru îl face o masă practică și nutritivă pe care o veți aprecia acasă, atunci când gătiți, dar și în călătorii. Îl puteți folosi pentru salate de paste, tartine și o mulțime de alte bunătăți.
Vilgain Sardine – în suc propriu 120 g
Ambalaj: 120 g100 g | |
Valoare energetică | 707 kJ / 168 kcal |
Grăsimi | 7,2 g |
- din care saturate | 2,2 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 25,9 g |
Sare | 1,24 g |
Sardină (Sardinia pilchardus) 70 %, apă 29 %, sare.
Originea peștelui: Atlanticul de Nord‑Est (FAO 27), Atlanticul de Nord‑Est (FAO 34).
Metoda de capturare a peștelui: plase circulare și plasă-pungă.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în conținut.
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 2 zile.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.
Vilgain Fileuri de ton alb organic în ulei de măsline extravirgin – 200 g
Ambalaj: 200 g100 g | |
Valoare energetică | 1656 kJ / 400 kcal |
Grăsimi | 36,4 g |
- din care saturate | 4,9 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18,2 g |
Sare | 1,2 g |
Ton albacore (Thunnus Alalunga) MSC*, ulei de măsline extravirgin**, sare.
*de la pescării durabile certificate MSC
**din agricultura ecologică
Borcanul de 200 g conține 130 g de substanțe solide.
Țara de producție. Spania
Originea peștelui: Oceanul Pacific de Nord‑Est (FAO 67), Oceanul Pacific Central (FAO 71), Oceanul Pacific Central de Est (FAO 77), Oceanul Pacific de Sud‑Vest (FAO 81).
Avertizare alergici: Alergenii sunt indicați cu bold în ingredientele produsului.
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați‑l la frigider și utilizați‑l în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain File de somon în suc propriu – 170 g
100 g | |
Valoare energetică | 676 kJ / 162 kcal |
Grăsimi | 10 g |
- din care saturate | 2,8 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 1,2 g |
Somon (Salmo salar) 70%, apă potabilă, sare, condimente.
Originea peștelui: Norvegia.
Fabricat în Letonia.
Metodă de creștere: Crescătorie cu plase plutitoare.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în compoziție. Poate conține urme de proteine din lapte, muștar și țelină.
Aviz
- Alimente.
- Poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, ferit de surse de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.