4,7
880 evaluări

Culoarea frumoasă se dizolvă perfect datorită spiralei interioare

Nu se scurge, este grozav de ținut, doar capacul superior este mai greu de deschis

Curge pe lateral. Nu se scurge bine. Sticla este lipicioasă :-(

Bună Veronica, dacă sticla are scurgeri, nu-ți fie teamă să folosești un pic mai multă forță pentru a o închide. În email ți-am cerut un video pentru a vedea mai mult din sticlă 😊. Să ai o zi frumoasă.

Agitatorul este perfect în regulă🤗 faptul că unii oameni de aici scriu că au scurgeri este exact pentru că agitatorul este închis incorect și nu face clic. Noi avem atât varianta mică cât și cea mare și suntem spokojeni🙏🏼

Am două dintre ele și sunt grozave.Doar unul dintre ele a avut deja capacul smuls și celălalt arată ca și cum se va rupe în curând.Probabil că le strâng prea mult.Sala de gimnastică face minuni 😉

Un shaker excelent pentru călătorii și muncă. Mingea din interior sparge frumos orice bulgări de proteine fără a fi nevoie să agitați înainte ca mâna dvs. să fie descoperită 😅 poate, de asemenea, să pufăie frumos smoothie-urile și să le păstreze mai reci pentru mai mult timp.

Am fost îngrijorat de sigiliul capacului (vezi alte recenzii), dar într-adevăr întreaga magie este în clicul capacului. Spirala funcționează, mă spăl în mașina de spălat vase, satisfacție.

Frumos și la îndemână. Capacul este o dramă. Este etanș, dar necesită forță pentru a-l deschide. În plus, este dificil de curățat, este ușor să treceți cu vederea reziduurile de băutură în colțurile și crăpăturile închiderii.

Un agitator perfect, plăcut ochiului și care amestecă bine proteinele.

Mai greu de deschis capacul, în rest bine 🌸