Vilgain Pudră de cacao neprăjită
Întrebări
9
întrebări cu răspuns
Bună ziua,
Câte mg de flavonoide conține un gram de pulbere?
Pot solicita teste pentru metale grele și cantitatea de flavonoide?
Bună ziua, vă vom trimite un certificat la adresa dvs. de e-mail. Să aveți o zi bună.
Voi solicita, de asemenea, astfel de informații. Va multumesc anticipat.
În descrierea produsului se menționează că cacao provine din Peru, dar pe ambalaj se menționează "Țara de origine: Ghana și Coasta de Fildeș". Puteți să clarificați acest lucru pentru mine?
În descrierea produsului se precizează că acesta provine din agricultura ecologică controlată, dar lista de ingrediente indică faptul că nu mai este organic. Puteți să-mi oferiți informații dacă această pudră de cacao este sau nu ecologică?
Bună ziua, este testată cacao pentru metale grele?
Bună ziua, cacaua este testată pentru metale grele. Vă doresc o zi bună 😍.
Bună ziua, vă rugăm să furnizați nivelurile de metale grele găsite prin testare pentru lotul actual pe care îl vindeți.
Bună, Martin, v-am trimis prin e-mail certificatul de testare a produsului pentru metale grele. Vă doresc o zi bună,
Vă rog, puteți afla de la furnizor informații despre metalele grele din cacao? Aveți aceste valori documentate de la laborator?
Bună ziua, vroiam să vă întreb cum este posibil ca ultima cacao pe care am cumpărat-o să aibă un gust complet diferit de cea cumpărată de la dumneavoastră. Are gust de ceai verde sau ceva asemănător, dar nu seamănă deloc cu cacaua bună pe care am mâncat-o înainte.
Vă mulțumesc.
Pot să vă întreb cum este posibil ca cacao să aibă un conținut redus de grăsime chiar dacă este neprăjită?
Bună Adela, depinde de preferințele clientului în ceea ce privește cacaua, este posibil să întâlnești o grăsime diferită și, de asemenea, o anumită diferență în procesare.
Această pudră este fabricată în Peru din boabe de cacao neprăjite, prin măcinare temeinică, după presarea parțială a untului de cacao (presare până la maxim 40 C - se știe că cacaoa neprăjită conține mai multe substanțe benefice decât cea prăjită) și cu un conținut de grăsime de cel puțin 10%. Cea integrală conține cel puțin 20%. Toate produsele cu o valoare mai mică sunt clasificate în categoria cu conținut redus de grăsime. Conținutul de grăsime are o influență majoră asupra caracteristicilor gustative ale cacaoi. Conținutul de grăsime al pudrei de cacao va avea un impact major în cazul în care doar un minim de ingrediente sunt adăugate la cacao (de exemplu, băuturi) și un impact mai mic în cazul în care cacao face parte dintr-o rețetă mai complexă.
Care cacao este mai bună? Aceasta sau cea integrală?
Bună Adele, îți recomand cu siguranță să încerci această cacao. Este o boabă de cacao neprăjită, bogată în fibre, din soiul Criollo. Să aveți o zi bună.