Pu-Erh ceai BIO – ceai negru fermentat secundar, din lăstari și frunze tinere culese manual, cu gust de pământ și aromă deosebită
Pu-Erh ceai BIO – ceai negru fermentat secundar, din lăstari și frunze tinere culese manual, cu gust de pământ și aromă deosebită
Vilgain Pu‑erh - ceai negru fermentat secundar cu un gust pământesc
Vilgain Pu‑erh este un ceai negru tradițional chinezesc obținut din soiul cu frunze mari al plantei de ceai Camellia sinensis var. assamica din provincia Yunnan din sud‑vest. Se caracterizează prin culoarea sa roșu aprins, gustul delicat de pământ și aroma distinctivă caracteristică ceaiurilor Yunnan de calitate superioară.
Metodă modernă de fermentare accelerată
Pu‑erh‑ul nostru este produs prin metoda modernă de producție shou (copt), care utilizează fermentarea microbiană rapidă controlată, numită wet‑piling (wu‑doi). Aceasta accelerează întregul proces de producție, care în mod tradițional dura mai multe decenii (metoda sheng). Frunzele de ceai sunt apoi uscate, presate și lăsate să se maturizeze.Spre deosebire de ceaiurile Pu‑erh disponibile în comerț, VIlgain Pu‑erh este fabricat din vârfuri mici, aurii (lăstari tineri) și frunze tinere, fragede, ceea ce îl face un ceai de clasă superioară.
Profilul de aromă este plin de profunzime pământie
Pu‑erh este cunoscut și sub numele de ceai roșu, datorită culorii infuziei, care are o nuanță între mahon și rubiniu. În China, este clasificat ca un ceai negru - postfermentat. În țara noastră, este pur și simplu un ceai negru. Are o aromă delicată de pământ, cu note ușoare de nuci sau lemn.Pu‑erh este considerat un excelent ajutor digestiv. În mod tradițional, se recomandă să fie băut după mesele mai grele, dar este potrivit și pentru a fi băut toată ziua.
Pu‑erh ca arzător de grăsimi?
Datorită metodei sale unice de producție, pu‑erh este bogat în substanțe precum theabrownin, polizaharide, statine sau acizi galici și este astfel utilizat în mod tradițional ca ajutor pentru pierderea în greutate. Aceste efecte au făcut obiectul a numeroase studii [1,2,3].
Vilgain Pu‑erh în puncte
- un ceai negru tradițional din zona Yunnan
- o calitate superioară de ceai cu vârfuri și frunze tinere și fragede
- producție modernă prin metoda shou
- gust delicat de pământ cu note ușoare de nuci sau lemn.
- bogat în ingrediente active, cum ar fi theabrownin și polizaharide
- potrivit după masă sau în orice moment al zilei
Ingrediente
Ceai negru (Camellia sinensis) 100%.
Țara de origine. China.
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă 7 g de ceai (2 linguri) peste 0,5 l de apă (temperatura 100 °C).
- Se lasă la infuzat timp de 2‑5 minute. Potrivit pentru realizarea a două infuzii.
Aviz
- Alimente.
- Depozitați într‑un loc uscat, la temperatura camerei.
- Protejați de umiditate și de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.