4,4
23 evaluări
Mărime
16 evaluare
Prea mic
Perfect
Prea mare

Cel mai bun pe care l-am avut vreodată. Se potrivește frumos atunci când se exercită, într-un cuvânt perfect :).

Am purtat mărimea mea normală, din păcate pantalonii scurți sunt puțin strâmți pe coapse, în rest se potrivesc perfect în talie. Voi spera că se vor slăbi cu timpul.

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: M

Jambierele sunt perfecte! 😍 Îi am în gri și negru. În ceea ce privește purtarea lor acasă, în oraș cu câinele, în drumeții sunt o încântare. Materialul jambierelor este foarte frumos - este bumbac pur, așa că sunt frumoase. Cu bumbacul pur există doar o mică "problemă" în sala de sport. Antrenamentul de forță este în regulă, dar transpiră rapid între picioare în timpul cardio. Este destul de tolerabil pe cel negru, se poate vedea fulgii pe cel gri, dar hei, ăsta este prețul de a fi bumbac :) Poliesterul nu o va face, dar poliesterul nu este confortabil. Btw cel gri și cel negru arată foarte bine din față, dar la cel maro cusătura din față este oribilă vizual.... Jambierele au o croială uimitor de bine făcută, care îți strânge burta și șoldurile astfel încât să arăți subțire, dar în același timp nu te strânge, astfel încât poți rezista toată ziua în ele. Am de gând să îi port non-stop și peste tot în această vară :) așa că am 4 bucăți din ele acasă. În ceea ce privește mărimea, eu port S-M, am luat M și se potrivesc perfect. Sunt destul de fermi, așa că dacă ești între două mărimi, mai bine te îndrepți spre cea mai mare, așa cum am făcut eu :) Altfel, nu cad deloc și nu alunecă, ceea ce și eu apreciez pe cât posibil. Voi cumpăra cu siguranță și varianta lungă.

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: M

Acești pantaloni scurți nu mi s-au potrivit foarte bine, deși conform tabelului de mărimi ar trebui să mi se potrivească, sunt strâmți și din această cauză se înfășoară teribil pe coapsele mele. De asemenea, au o cusătură mare verticală în față, care arată puțin ciudat pe siluetă.

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: M

Clasic am problema că coapsele sunt prea strâmte și se taie și talia e mai mare, în rest material frumos, negrul chiar arată ca după mai multe spălări, nu știu dacă e la o piesă de genul ăsta.

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: M
Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: L
Bună Kamila, îți mulțumim pentru feedback-ul tău despre hainele noastre 😊. Cu toate acestea, ne pare rău că mărimea nu ți s-a potrivit atât de bine. În ceea ce privește culoarea, aceasta este concepută pentru a avea un efect mai separat 😊. Să aveți o zi bună.

Cea mai populară scurtă din garderoba mea. Am nevoie de mai multe culori!

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: S

Foarte confortabil, în mod normal port M, am purtat L și se potrivește bine (un pic de tiv peste coapse, dar nimic care să mă deranjeze în timpul antrenamentului). Singurul minus este că, atunci când transpiri, petele de pe pantaloni scurți sunt destul de vizibile. 🤷

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: L

Văd Aktin ca pe un brand care îi motivează pe oameni să facă alegeri mai bune și mai sănătoase. Așadar, m-aș aștepta să văd în magazinul lor electronic haine doar pentru persoanele care abia încep să facă exerciții fizice, deci care nu sunt în formă. Am comandat mai multe din acești pantaloni scurți în cea mai mare dimensiune, dar în loc de L, le-aș evalua mai mult de un S. În mod normal, port pantaloni 40-42. Sunt confecționați dintr-o țesătură foarte strâmtă, iar banda din jurul șoldurilor îmi amintește mai mult de un elastic de rapel. Este păcat că nici măcar persoanele care încă nu au ajuns la un corp sănătos nu au în general șansa de a alege din hainele Aktin.

Prea mic
Perfect
Prea mare
Marimea achiziționată: L
Bună Veronica, vă mulțumim pentru deschiderea dvs. în recenzia dvs. cu privire la hainele noastre. Ne pare rău să aflăm că experiența dvs. cu produsele nu a fost pe placul dvs. și vă mulțumim foarte mult pentru că ne-ați împărtășit opinia dvs. Lucrăm în mod constant pentru a ne extinde ofertele și a inova produsele noastre. Scopul nostru este de a face clientul să se simtă confortabil și încrezător în hainele sale. De aceea, ne-ar plăcea să auzim părerea dvs. și sperăm că veți alege din gama noastră de alimente și suplimente care vă vor ajuta cu siguranță în călătoria dvs. spre o persoană mai bună. Vă dorim o zi minunată

Grozav, confortabil, genul de piesă pe care vrei să o porți tot timpul🤩 Am un M și este exact ce trebuie, dacă te gândești la două mărimi, ți-o recomand pe cea mai mare, materialul este ceva mai ferm, dar totuși foarte confortabil😊

Frumos de privit, se potrivește foarte bine pe corp, dar materialul este complet nepotrivit pentru exerciții fizice - culoarea gri arată imediat pete umede pe coapsele interioare.

Bună Lucie, vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, care ne ajută să ne îmbunătățim produsele 💪🏽. Pantalonii scurți îndeplinesc mai multe aspecte importante pe care le așteptăm de la produsele din bumbac! Colecția a fost creată cu un material respirabil care te ajută să te simți ca și cum ai fi în bumbac atunci când ești activă 😊. În general, acest lucru face ca produsele din această colecție să fie confortabile și plăcute. Să aveți o zi frumoasă 🌸.