Vilgain Ciocolată caldă BIO – din boabe selectate pentru o aromă bogată de cacao și o consistență catifelată și fină
Vilgain Ciocolată caldă BIO – din boabe selectate pentru o aromă bogată de cacao și o consistență catifelată și fină
100% garanție de returnare a banilor Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.
În stoc
5
și mai mult
bucăți
În stoc
5
și mai mult
bucăți
În stoc
5
și mai mult
bucăți
În stoc
5
bucăți
Comandă acum și noi vom livra
vineri - luni
Ingrediente
Boabe de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*.
Conținut de boabe de cacao în substanță uscată min. 54%.
*Provine din agricultura ecologică.
Originea boabelor de cacao.
Atenționare pentru alergii: Acest produs poate conține urme de nuci, arahideși lapte.
Ingrediente
Boabe de cacao*, zahăr din trestie*, zahăr uscat lapte*, unt de cacao*.
*Provine din agricultura ecologică.
Originea boabelor de cacao: Republica Dominicană.
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de nuci și arahide.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2465 kJ / 596 kcal |
Grăsimi | 44 g |
- din care saturate | 27 g |
Carbohidrați | 37 g |
- din care zaharuri | 34 g |
Proteine | 9,2 g |
Sare | 0,15 g |
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2326 kJ / 563 kcal |
Grăsimi | 40 g |
- din care saturate | 24 g |
Carbohidrați | 36 g |
- din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 9,1 g |
Sare | 0,01 g |
Ambalaj: 200 g
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Ambalaj: 200 g
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Instrucțiuni de preparare
- Se toarnă 25 g (aprox. 2 linguri) de ciocolată caldă într‑o cană cu lapte sau apă fierbinte (aprox. 50 ml).
- Se amestecă bine.
Aviz
- Alimente, cu zahăr.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Alternative populare
Produse similare
Şi alții au cumpărat
Întrebări
1
întrebare cu răspuns
Rozarka
cu un an în urmă
Tradus din Cehă
●
Bună ziua, ciocolata a fost alcalinizată? Cum au fost prelucrate boabele? Mulțumesc.
Denisa
cu un an în urmă
Tradus din Cehă
●
Bună, Rozarka, ciocolata nu este alcalinizată. Boabele sunt prăjite la o temperatură scăzută pentru a păstra aroma și cât mai mulți antioxidanți. Boabele sunt apoi decojite și apoi măcinate într-un melanger. Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră 😊.