Vilgain Cacao nibs BIO neîndulcite - aromatizează-ți mâncarea cu boabe de calitate din agricultura ecologică
Acestea conțin un minim de zahăr (1,5 g / 100 g), deci sunt amărui în mod natural. Se remarcă prin notele de aromă de miere, caramel, fructe și vanilie. Poate că sunt mici, dar pot face mult bine: sunt bogate în grăsimi de bună calitate și în proteine (12%) - nutrienți care, printre altele, contribuie la promovarea sațietății.
De asemenea, conțin o porție bună de minerale (fier, magneziu, fosfor, zinc, mangan, cupru) și antioxidanți (epicatechină, catehină și procianidine) care vă protejează organismul de stresul oxidativ. De asemenea, acestea ajută împotriva inflamațiilor și a bolilor (în special a celor cardiovasculare), precum și la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.
Cel mai rar soi Criollo
Boabele noastre de cacao provin din soiul apreciat Criollo. Acesta reprezintă mai puțin de 5% din producția mondială. Este extrem de dificil de cultivat, dar calitatea boabelor este incomparabilă cu cea a soiurilor convenționale. Acestea vă atrag cu aroma lor bogată, cremoasă, fără amărăciune, cu o gamă largă de note de aromă de fructe, nuci și condimente. Obținută organic de la fermierii locali din Peru.
Se potrivește de minune acolo unde merg alunele. Pentru terciul de dimineață, în deserturi, presărate pe înghețată, amestecate în smoothie‑uri... Adaugă crocant, aromă de ciocolată și micronutrienți și antioxidanți. Un adaos de foarte bună calitate la dieta ta.
Vilgain Cacao nibs BIO neîndulcite în puncte:
- crude - neprăjite
- cu note de miere, caramel, smochine coapte, spumă de lapte, fructe uscate, nuci sau vanilie
- potrivită pentru deserturi, presărată pe înghețată, în smoothie‑uri sau budinci
- de la fermieri locali din Peru