Terci de orez proteic Vilgain Minute + bol ⁠–⁠ Starterpack pentru micul dejun cu terci proteic fără gluten de consistență cremoasă

Terci de orez proteic Vilgain Minute + bol ⁠–⁠ Starterpack pentru micul dejun cu terci proteic fără gluten de consistență cremoasă

Creează-ți propriul pachet
Comandă acum și noi vom livra joi

Un pachet de mic dejun doar pentru tine 🌞

Începeți ziua cu terci de orez cu proteine dintrun bol ceramic de calitate și pur și simplu luați fiecare îmbucătură delicioasă cu o lingură din oțel inoxidabil Vilgain. Toate aceste bunătăți se află în pachet avantajos cu 20% reducere.

Terci natural ultrafin, fără gluten, obținut din orez BIO

Peste 20 g de proteine ​​din lapte per porție

 Vilgain bol minimalist cu lingură

Terci 100% fără gluten
în calitate BIO

Baza terciului este orezul, preparat pentru procesare rapidă. Orezul este o cultură fără gluten în mod natural, cu o digestibilitate perfectă, fără balonări neplăcute și cu un gust neutru - ceea ce înseamnă că puteți aprecia din plin aromele individuale.

Mai mult de 20 g de proteine din lapte
pe porție

Am acordat o atenție deosebită calității proteinelor. Am folosit MPC - concentrat de proteine din lapte- foarte absorbabil, care este cea mai naturală formă de proteine pentru oameni. Acesta conține un spectru complet de aminoacizi și susține regenerarea și nutriția celulelor musculare.