Pachet Vilgain cu mostre Grass-Fed proteine ⁠–⁠ o combinație de concentrate și izolate, din lapte de vaci hrănite cu iarbă, fără arome și coloranți sintetici

Pachet Vilgain cu mostre Grass-Fed proteine ⁠–⁠ o combinație de concentrate și izolate, din lapte de vaci hrănite cu iarbă, fără arome și coloranți sintetici

Comandă acum și noi vom livra joi

Gust maxim cu origine 100% naturală, fără îndulcitori artificiali

Avem pentru tine un pachet de concentrate și izolate de zer premium făcute din ingrediente reale, fără nici o prostie suplimentară. Veți fi mulțumit de conținutul ridicat de proteine ​​foarte utilizabile, inclusiv BCAA pentru a susține creșterea și menține masa musculară.

Culoare și aromă naturală

Evităm cu strictețe aromele și coloranții artificiali, care au doar rolul de a manipula gustul. Proteinele noastre păstrează gustul și culoarea autentică a vaniliei, cacao, a bananelor și căpșunilor liofilizate și a altor ingrediente naturale.

În loc de sucraloză, îndulcitor natural din frunze de stevia

Planta de stevia ne permite să producem un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Acestea nu au niciun efect asupra nivelului de zahăr din sânge, sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul și sunt considerate un îndulcitor noncaloric sigur, care este, de asemenea, de origine naturală.

De ce proteinele noastre nu conțin sucraloză?

Sucraloza este un compus sintetic de clor și zaharoză. În prezent, este cel mai utilizat îndulcitor artificial pe scară largă. Cu toate acestea, au apărut recent mai multe studii care indică un posibil efect negativ asupra sensibilității la insulină, făcând țesuturile mai puțin sensibile la acesta, chiar și la dozele administrate în mod obișnuit de către consumatorii de suplimente alimentare. Un alt potențial efect negativ al sucralozei este asupra reducerii cantității și diversității bacteriilor intestinale din microbiom, care continuă să își dovedească importanța în impactul general asupra sănătății noastre.

✔️ Steviol‑glicozide ❌ Sucraloză
Siguranţă Nici un efect asupra rezistenței la insulină Posibil efect negativ asupra rezistenței la insulină
Origine Origine naturală Origine sintetică
Dulceață Dulceață medie Dulceață ridicată
Microbiomul Nu afectează negativ microbiomul Posibil efect negativ asupra microbiomului

Gumă de guar pentru o consistență cremoasă

Fără aditivi artificiali, ci fibre solubile naturale din semințe de boabe guar. Studiile arată că are un efect pozitiv asupra digestiei și asupra glicemiei și colesterolului. În plus, dă o senzație de sațietate, pe care o veți aprecia mai ales în timpul slăbitului.

Un superaliment potrivit pentru toată lumea

Vilgain Grass‑Fed Whey Protein este o băutură convenabilă pe care o puteți consuma în orice moment al zilei. Este potrivită pentru toți cei care doresc să se mențină sănătoși și în formă. Își găsește utilizarea în toate sporturile, nu doar la culturiști.

Contribuie la creșterea și menținerea masei musculare
Stresul fizic deteriorează țesutul muscular, pe care proteinele ajută apoi la repararea și creșterea volumului acestuia

Arderea grăsimilor
În cazul unui deficit caloric, este necesar un aport crescut de proteine pentru a preveni pierderea masei musculare. În plus, proteinele oferă o senzație de sațietate îndelungată.

Sănătate vitală
Proteinele sunt elementele constitutive pentru formarea țesuturilor și ajută la menținerea corpului în formă.