Pachet de condimente clasice ⁠–⁠ pachet avantajos de mirodenii provenite din agricultura ecologică

Pachet de condimente clasice ⁠–⁠ pachet avantajos de mirodenii provenite din agricultura ecologică

Comandă acum și noi vom livra luni

Vilgain Pachet de condimente clasice - condimentul universal pentru fiecare bucătărie

Vilgain Cuișoare întregi sunt un condiment cu o aromă amețitoare, care se mândrește cu muguri mari uscate de cuișoare. Este puternic asociat cu Crăciunul, iar vinul fiert ar fi plictisitor fără el, dar îl veți folosi şi în tot restul anului. Atât în dulce (în băuturi calde, compoturi, prăjituri, turtă dulce), cât și în sărat (cu carne de vită, în sosuri şi orez).

Vilgain Piper negru măcinat se obține prin fermentarea boabelor de piper negru necoapte și apoi prin măcinarea fină a acestora. Are un gust picant tipic și o aromă deosebită. Îl puteți folosi pentru a aromatiza o multitudine de feluri de mâncare.

Vilgain Rozmarin are un gust piperat, rășinos, care amintește de atmosfera țărilor mediteraniene și de bucătăria lor. Este indicat să îl prelucrați într‑un mojar ori să îl coaceți sau să îl gătiți direct cu mâncăruri pentru a elibera aroma. Este o aromă excelentă pentru puiul și mielul la cuptor și se adaugă în mod obișnuit la mâncărurile italienești cu legume și la pâinea de casă autentică, cu un strop de ulei de măsline.

Vilgain Pachet de condimente clasice în puncte:

  • Condimente BIO de calitate
  • fără conservanți, coloranți și arome
  • pline de gust și aromă plăcută