Ce?! Cottage în aluatul de clătite pentru o doză suplimentară de proteine? Oh, da! Și pentru un plus de moliciune și elasticitate, astfel încât clătitele tale să nu se rupă. Este un sfat grozav pentru a crea micul dejun sau desertul perfect pe care îl poți întinde după pofta inimii! 🔥
1 porție conține
- 449 kcal
- 39 g carbohidrați
- 20 g grăsimi
- 30 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de brânză cottage light
- 1 ou
- 200 g apă
- 60 g de fulgi de ovăz
- 10 g spray cu ulei de cocos
- 40 g de gem de căpșuni
- 30 g de Vilgain cremă proteică cu alune
- 140 g de Iaurt grecesc
- stevia vanilie drops
Instrucțiuni:
-
Pentru aluat, puneți brânza cottage, ovăzul, ouă și apa într‑un blender. Se amestecă până la omogenizare. -
Încălziții tigaia și pulverizați‑o cu un strop de ulei de cocos. Turnați puțin aluat, luați tigaia în mână și, cu o mișcare circulară, întindeți aluatul pe toată tigaia. Lăsați să se gătească la jumătate de flacără. Când clătita este parțial făcută, astfel încât să poată fi întoarsă, întoarceți‑o cu grijă și terminați gătitul. Nu trebuie să fie complet uscată/tare.
💡 Eventual stivuiți clătitele una peste alta, iar acestea se vor înmuia puțin.
-
Acoperiți clătitele cu ce vă place. Dulceața, crema proteică sau iaurtul grecesc clasic îndulcit cu picături de stevia sunt grozave.
Poftă bună!